Zand gegoten warmtewisselaars

Onze partner Dejatech GES BV heeft een aantal nieuwe concepten ontwikkeld voor CV ketels. Zand gegoten warmtewisselaars die onderscheidend zijn in de markt.

Dejatech staat in de wereldwijde CV markt bekend als leverancier van kwalitatief hoogstaande, robuuste en duurzame ontwerpen van zand gegoten warmtewisselaars.

Zand gegoten warmtewisselaars

Uniek in de markt

Dejatech heeft in haar bestaan al meer dan 50 nieuwe designs voor zand gegoten warmtewisselaars gerealiseerd. Daarmee is Dejatech uniek in de markt als ontwikkelaar van aluminium wisselaars. Onze nieuwe producten kenmerken zich steeds weer met kwaliteit, robuustheid, rendement en duurzaam gebruik. Daarnaast spelen we met deze nieuwe producten ook in op de vraag uit de markt om kostenreductie in het productieproces van de CV ketel te realiseren. De designs hebben een positieve invloed op deze vraag.

Furesoro

Een “ouderwets” goede wisselaar met een maximale capaciteit tot 34 kW. Gegarandeerde duurzame kwaliteit voor uw CV ketel. Kan gebruikt worden voor meerdere capaciteiten vanaf 24 kW en derhalve lagere investeringskosten.

Vertiflex

Een wandketel tot 120 kW met een relatief laag gewicht en eenvoudig design. Deze wisselaar kenmerkt zich door de verticale modulaire opbouw. De basis wordt gevormd door een module van 60 kW. De capaciteit kan worden vergroot naar 90 kW en zelfs 120 kW door het aanbrengen van modules van elk 30 kW. Door deze modules afzonderlijk op voorraad te hebben, kan op klantvraag specifiek direct ingespeeld worden op de capaciteit van de ketel.

Floorflex

Een robuuste vloerketel van 168 kW tot 295 kW. Deze wisselaar is tot het laatste detail uitgewerkt qua kwaliteit, design, rendement en kosten. Met deze wisselaar heeft u de goedkoopste wisselaar in zijn klasse!

Intermodul

Het paradepaardje in onze range van eigen producten. Een revolutionair nieuw concept waarin zowel Tichelmann leidingwerk alsook de condensbak volledig zijn geïntegreerd in het gietstuk. Deze integratie biedt twee significante voordelen: ten eerste heeft u minder onderdelen nodig resulterend in aanzienlijk lagere logistieke kosten met betrekking tot inkoop en opslag. Ten tweede worden de kansen op fouten en de assemblagetijd tot een minimum gereduceerd. Deze vloerketel is leverbaar in capaciteiten van 340 kW tot en met 600 kW.

Meer weten over onze zandgiet warmtewisselaars?

Neem vrijblijvend contact met op