Heat engines en boilers

In en sterk veranderende markt voor de producenten van CV ketels, waar kosten een steeds grotere rol spelen, hebben wij samen met onze partner Dejatech de keuze gemaakt om voor deze markt speciale producten te ontwikkelen, die in aanschaf en assemblage kosten besparen.

De basis voor deze producten zijn onze nieuw ontwikkelde zand gegoten warmtewisselaars. Om voor onze klanten kosten te besparen bieden wij met onze productrange van warmtewisselaars de mogelijkheid om heatengines en zelfs complete CV ketels te leveren.

Heat engines en boilers

Bespaar op ontwikkeling en productiekosten

De heat engines worden door ons geassembleerd inclusief brander, condensbak, branderkap, ontsteekpen en op aanvraag nog andere componenten.

De CV ketels worden geheel geproduceerd onder uw eigen merk (private label). Het merk en “look and feel” kunnen wij geheel op uw wensen aanpassen. Dit bespaart u ontwikkelkosten en productiekosten en tijd om dit product op de markt te zetten. Uw time to market is de lead-time van onze productie. Onze heat engines en CV ketels zijn gebaseerd op onze warmtewisselaars Furesoro, Vertiflex, Floorflex en Intermodul.