De innovatie van Dejatech

Ontwikkelingen en mogelijkheden van morgen

Onze partner Dejatech ademt innovatie. Dejatech is een toonaangevend ontwikkelbedrijf, opererend in de dynamische en voortdurend veranderende heating branche. Dejatech is vanaf 1970 innovatief actief. Toch zijn en blijven we ‘fris en jong’ omdat we vandaag bezig zijn om de duurzame techniek voor morgen te ontwikkelen. Innovatie is onze core-business. Het zit in ons DNA.

Ontwikkelingen en mogelijkheden van morgen

Een 'global player'

Als onafhankelijk ontwikkelbedrijf in de heating industrie zijn we een ‘Global Player’. We zijn de ontwikkelpartner voor gerenommeerde, internationale fabrikanten en bedrijven. We bedenken niet alleen nieuwe concepten en producten, we worden ook veelvuldig ingeschakeld om bestaande processen, systemen en producten te verbeteren. Naast aluminium warmtewisselaars en CV-componenten ontwikkelen we ook onderscheidende, duurzame producten zoals hybride systemen en warmtekracht koppelingen (WKK). Daarnaast behoren complete toestellen onder private label ook tot de mogelijkheden.

Met vele patenten en octrooien op onze naam is er in vrijwel elke Europese CV ketel techniek van Dejatech te vinden. Zo is de aluminium HR warmtewisselaar een uitvinding van Dejatech. Heeft U een vraag met betrekking tot een ontwikkeling van een nieuwe aluminium warmtewisselaar of zelfs een complete HR verwarmingsketel, dan staan onze ervaren R&D mensen graag voor U klaar!

Weten wat er mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met ons op